EYE konferencija- Bristol, Engleska

Jul 07, 2017

 

 

Od 16. do 18. lipnja 2017. godine u Bristolu održana je EYE konferencija . Predstavnik EYE HR po prvi puta je sudjelovao na konferenciji. EYE konferencije obično traju tri dana. Prvi dan rezerviran je za okupljanje sudionika konferencije, posjete tvornicama, istraživačkim centrima i sl., te za službeno otvaranje konferencije i druženje članova. Drugi dan sastoji se od cjelodnevnih radionica i prezentacija na kojima sudionici konferencije mogu razvijati određene vještine, te proširiti znanje. Na kraju drugog dana održava se gala večera. Zadnji, treći dan, predviđen je za sastanke predsjedništva i vijeća EYE-a, te se također ostavlja vremena za turističko i kulturno razgledavanje grada domaćina konferencije.

 

Konferenciji u Bristolu prisustvovalo je više od 50 mladih inženjera raznih usmjerenja. Sudionici su imali priliku posjetiti i upoznati se s radom značajnih kompanija: Airbus, Bristol Robotics Laboratory (BRL), National Composites Centre (NCC), GKN Aerospace.

 

 

 

Također, održane su brojne radionice i prezentacije, npr. Innovation in Construction, Potential Energy, Mind Mapping, EYE Lighting Talks, Personal Branding for Engineers …

Treći dan konferencije održana je sjednica članova EYE-a, na kojoj je ispred EYE HR sudjelovao Marin Dokoza, student Prometnog fakulteta u Zagrebu, te održao prezentaciju o HIS-u, inženjerima u Hrvatskoj, te osnivanju EYE HR.

Najavljene su sljedeće EYE konferencije:  jesen 2017. u Kopenhagenu, te proljeće 2018. u Sofiji, Bugarska.

Izvještaj predstavnika EYE HR Marina Dokoze o svim aktivnostima s konferencije u Bristolu možete pročitati u nastavku.

 EYE@Bristol_conference_report

Vijesti
Comments are closed.